rants

PLASTISK KIRGURGI :: EN RANTANNONSE – i samarbeid med Telia.

Denne videoen er ikke ment for å snakke ned noen, den er kun ment for å skape diskusjon og å dele MINE meninger. Jeg synes også det er viktig å få frem at jeg ser helt klart forskjell på mennesker som legger ut bilder av seg selv mer lettkledd fordi de rett frem er fornøyd med det og ønsker å vise det – og mennesker som legger ut lettkledde bilder og skriver eksempelvis “jeg er så feit.” Det tenker jeg også at blir feil og umodent å legge ut.

Husk å abonnere på kanalen min!

Hva slags videoer vil du se på kanalen? Setter megastor pris på tilbakemeldinger 😀 Gjerne lik, kommenter og del!

KONTAKT/SPONSING;
sara.hoydahl@gmail.com

FØLG MEG PÅ SOSIALE MEDIER;
Instagram: sarahoydahl
Snapchat: sarahoydahl

Abonnenter før publisering: 47 000

(hvis du ser dette, kommenter noe gøy på mitt siste Instagram bilde)

Karen
Mastermind, Academic, Slot Guru, Travel Junkie, Lana Del Ray's Botox Injector. I make up a dream in my head before I go to bed.

34 Comments

 1. Hei dere! Tusen takk for så mye respons på denne videoen, jeg digger dere!

  Må likevel bare få sagt at jeg vet at denne videoen er veldig rotete, og jeg skjønner at det kan være lett å misforstå og tolke ting annerledes enn de er ment, når jeg plutselig drar inn ting som ikke egentlig hører hjemme i den konteksten (eksempelvis at jeg snakker om trente kropper og opererte kropper i samme kontekst – her ser jeg at flere har "reagert" og trodd at jeg mener at opererte kropper = sunne og trente kropper.) Håper dere som reagerer på ting kan lese kommentarene hvor jeg har svart på ting, så slipper du å misforstå totalt.

  Takk for oppmerksomheten!

 2. Kristine kritiserer ikke! Hun sier sin mening om det med plastisk kirurgi. Det er Isabel som velger om hun la seg påvirke eller ikke!

 3. Du er en med utrolig sterke og forståelige meninger. Jeg digger deg og jeg digger det du driver med, du er utrolig lett og forstå, du bruker ikke så «avanserte» ord så det er lett å forstå. Jeg har ikke så mange meninger om denne saken, jeg fikk først vite noe om dette da Kristin kom på Paradise hotel og Isabell trakk seg vekk. Da jeg fikk vite grunnen tenkte jeg bare fuck it dette driter jeg i og dette gidder jeg ikke. Så jeg vet ikke så mye om dette fordi jeg ikke har giddet å bry meg fordi jeg er så innmari lei av at folk snakker dritt om de som har «fikset litt på seg selv» fordi de nettopp har vært usikre på seg selv, men ja scrue it. Jeg vil fortsatt at du skal gjøre det du gjør fordi YouGoGirl og jeg liker at du bruker din stemme og ditt ord. Love u~ 12

 4. Så utrolig bra sagt, Sara! Jeg er så utrolig enig i mye av det du sier. Når man sier at de som er tynnere, eller "fit" ikke får legge ut bilder av kroppen sin, hvilke signaler sender man ut da? At man ikke får lov å se sånn ut .. nei uff. Kropp er kropp, og ALLE og enhver burde få lov til å være fornøyd og legge ut hva man vil uten at man skal peke på dem og kalle dem "dårlige forbilder" eller at de skaper kroppspress.

 5. som jeg skulle sagt det selv! helt enig!!! bedre å være snill mot andre enn å bry seg om hva andre gjør med sin egen kropp!

 6. Hei kan du lage en video i serien "Forsvinings Fradag" om Avicii. Jeg er din størrst fans Plz lag den videoen jeg elsker Forsvinigs Fredag!!!!!! Kan du også lage en video der du prøver Musical.ly! Elsker kanalen din.

 7. Hva mener du og hva tror du angående konspirasjonsteorien om at Hitler aldri drepte seg selv men at han stakk av og da overlevde WW2 og levde resten av livet sitt i skjul? Har lest litt om det selv og lurte på om du kanskje kunne lage en video med litt mer info for syns det er vanskelig og finner info selv om sånne saker og vil også høre din mening om det:-)

 8. Kan du lage en video om hva som skjedde med jødene om jødedommen under andre verdenskrig, med konsentrasjonsleir osv???hadde betydd mye!

 9. Hei Sara! Lurte på om du kunne lage forsvinningsfredag om den episoden i amerika med de to jentene som knivstakk ei jente ved navn Payton 19 ganger? Vet dette ikke er angående videoen men ville du skulle se dette så jeg skrev det på din nyeste video 🙂
  Ps! Du er best #SaraForPrivatDetektiv

 10. Vet at ikke dette er relevant til saken, men kan du lage en forsvinningsfredag om maura murray saken☺️❤️

 11. Hei kommer det flere forsvinning/kospirasjonsteorier vidioer snart elsker de vidioene og elsker deg❤

Leave a Response